Često postavljana pitanja

Zdravo i dobrodošli na naš sajt uniforme-ceeport .com za online prodaju medicinskih uniformi na teritoriji Republike Srbije. Ovde možete naći odgovore na često postavljana pitanja u vezi naručivanja, dostave, plaćanja i ostalo. U cilju zadovoljstva naših kupaca, sajt uniforme-ceeport .com  svakodnevno unapredjuje svoje poslovanje i ponudu. Nadamo se da ćete naći odgovor na pitanje koje imate.

Koliko košta isporuka?

Za porudžbine i na teritoriji grada Beograda  i na teritoriji cele Republike Srbije isporuka se vrši kurirskim službama, po njihovim zvaničnim cenama. Uvek nam se možete javiti radi konsultacija i dogovora +381 63 770 9293.

Kada mogu da očekujem isporuku?

Obzirom da se u najvećem broju slučajeva uniforme šiju posle porudžbine, isporuku možete očekivati u roku od dve nedelje (14 dana) nakon porudžbine. Nakon narudžbine naša prodaja će vas kontaktirati i dogovoriti uslove isporuke.

Da li mogu da otkažem porudžbinu?

Porudžbinu možete otkazati isključivo u toku dana kada je porudžbina napravljena.

Da li postoji mogućnost isporuke van granica Srbije?

Trenutno ne postoji mogućnost slanja pošiljki van granica Srbije.

Šta da radim ukoliko dobijem oštećen paket?

Radi izbegavanja potencijalnih problema, najbolje je da primljenu porudžbinu odmah proverite u prisustvu našeg vozača ili kurira. Ukoliko postiji bilo kakvo oštećenje ili ste nezadovoljni dobijenim proizvodom, niste dužni da platite taj proizvod ili celu pošiljku. Naknadne prijave oštećenja pošiljke
neće biti uvažene.

Shopping Cart