Politika privatnosti

Kupovina u našoj online prodavnici uniforme-ceeport.com je apsolutno sigurna.
Naša obaveza je da čuvamo privatnost svih naših klijenata. Lične podatke koje budete ostavili korišćenjem naše online prodavnici uniforme-ceeport.com, biće sačuvani u skladu sa dobrim poslovnim običajima naše kompanije „Ceeport“, a s ciljem pružanja kvalitetne usluge odnosno korisničkog komfora. Uz Vašu saglasnost, Vaši podaci ostavljeni prilikom porudžbine, kao što je e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim akcijama i novinama. Uvek imate mogućnost odluke da li želite ili ne želite brisanje sa naše newsletter liste.
Podaci koji se prikupljaju prilikom popunjavanja različitih formi na sajtu su: Ime, prezime, adresa, broj telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

Gore navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ih distribuirati trećim licima.
Evo kako mi koristimo podatke o našim korisnicima. Statistički analiziramo korišćenje sajta, u cilju poboljšanja sadržaja i ponude. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vašeg, odnosno zajedničkog interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o privatnosti.
Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, te se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti. Svi zaposleni potpisuju ugovor u kome se obavezuju na gore navedeno.

Korišćenjem naših servisa podrazumeva se saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.
Ukoliko ipak dođe do promene uslova, nećemo biti u mogućnosti da obavestimo sve korisnike pisanim putem. Promene uslove će isključivo biti prikazane na ovoj stranici.

Vaš „Ceeport“

Shopping Cart