Uslovi isporuke

Proizvodi kupljeni preko naše internet prodavnice uniforme-ceeport.com isporučuju se na teritoriji cele Republike Srbije, u svim mestima gde je moguća isporuka putem Bex ili City Express kurirskih službi. Internet prodavnica uniforme-ceeport.com zadržava pravo da zaključi ugovor sa različitim kurirskim službama uz uslov da kvalitet usluge isporuke ostane zadovoljavajući i ispuni sve uobičajene standarde.

Rok isporuke

Od trenutka kada na svoju email adresu dobijete potvrdu porudžbine, isporuka Vaše robe će biti izvršena u roku od dve nedelje (14 dana).
Internet prodavnica uniforme-ceeport.com zadržava pravo da promeni ugovoreni termin isporuke usled okolnosti koje su naknadno nastupile. Usluga isporuke se ne vrši nedeljom i prazcicima, kao ni ostalim neradnim danima.
Kako bi isporuka bila uspošna, molimo Vas da na navedenoj adresi bude osoba koja treba da preuzme pošiljku. Ukoliko se desi da iz nekog razloga da primalac porudžbine ne bude na navedenoj adresi, naš vozač ili kurir će pokušati telefonom navedenim pri porudžbini da stupi u kontakt sa Vama i dogovori novi termin isporuke.
Veoma je važno da prilikom isporuke osoba koja prima pošiljku ima važeću ličnu kartu i da obavezno ima preko 18 godina. Ukoliko to nije slučaj, pošiljka neće biti isporučena i roba se vraća nazad u prostorije firme „Ceeport“.
Prilikom isporuke kupac je u obavezi da proveri ispravnost porudžbine i da li se sve što je poručeno nalazi u dostavljenom paketu. Po prijemu robe kupac je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju robe (dostavnicu) čime potvrdjuje da je narudžbina isporučena, da nema vidljivih oštećenja na poručenim proizvodima i da je zadovoljan primljenom pošiljkom. Ako kupac odbije da potpiše potvrdu o preuzimanju (dostavnicu), smatraće se odbijenom.
Pri prijemu pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira ili našeg vozača proverite ispravnost paketa. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja ili lomova, ne biste trebali da preuzimate pošiljku i dobro bi bilo da nas odmah pozovete na telefon: +381 63 770 9293 ili nam pišite na email: prodaja@uniforme-ceeport.com .
Ako iz bilo kog razloga kupac nije bio dostupan u ugovorenom terminu na adresi navedenoj u porudžbini ili na broju telefona koji je naveden, internet prodavnica uniforme-ceeport.com ne preuzima odgovornost za neispunjavanje ugovorenog termina isporuke.
Kako bi se potvrdio termin isporuke, naš vozač ili kurir će telefonski stupiti u kontakt sa kupcem najmanje pola sata pre planiranog ternima isporuke. Ukoliko isporuka porudžbine ne uspe iz prvog pokušaja, kurirrsa služba ili naš vozač će pokušati da dogovore novi termin za isporuku koji će odgovarati obema stranama.

Cena isporuke

Na teritoriji grada Beograda, kao i na teritoriji Republike Srbije, isporuke vrše Bex ili City Express kurirske službe. Cenovnik njihovih usluga možete pogledati na njihovim zvamičnim sajtovima.
Sa našim ljubaznin osobljem možete stupiti u kontakt, kako biste tačno znali koliko će vaša isporuka koštati. Telefon: +381 63 770 9293 Email: prodaja@uniforme-ceeport.com

Napomena:
Potvrdom porudžbine, odnosno, klikom na dugme „Naručite“, smatraće se da ste saglasni sa uslovima isporuke.
Vaš „Ceeport“

Shopping Cart